blog en acties

Happy skin with camel milk!

Happy skin with camel milk!

Tegenwoordig zijn er zoveel beauty producten op de markt, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, maar wat is nu echt het juiste product voor jouw huid? Ook onderneemster en eigenaresse Berrit Broere kon niet voor elke klant het juiste product vinden. Voor iemand die erg servicegericht is, en graag haar klanten verder wil helpen, stond haar nog iets te doen.  

 

Tijdens haar rondreizen in het Oosten ervaarde zij al de werking van verschillende ingrediënten die je niet of weinig terugzag in producten uit Europa en Amerika. Eén van die ingrediënten was kamelenmelk. Dit product heeft als eigenschap dat het de huid heel goed hydrateert. Zeker in zonrijke gebieden en bij ons in de zomer is dat een pré. Je huid heeft immers veel te lijden onder UV-straling. 

 

In onze eigen label producten van Balneae Beauty and Mind maken we nu heel veel gebruik van kamelenmelk. Het is een ingrediënt wat je, zoals eerder gezegd, niet vaak tegenkomt in beauty producten. De reden is dat in Nederland bijvoorbeeld maar één kamelenhouderij is. Deze firma is ook gelijk de enige in Europa die legaal kamelenmelk mag verkopen. Dat betekent dat de grondstof schaars is. 

 

Door toevoeging van kamelenmelk aan een crème heeft Beauty and Mind een proteïnerijk product ontwikkeld wat ook nog eens een schat aan actieve werkstoffen en vitaminen bevat zoals vitaminen A, B1, B2, B6 en E. Hierdoor kan de huid zichzelf genereren en kan de huidelasticiteit verbeteren. Zeker in combinatie met honing crème maakt het je huid zachter. Je merkt verder dat het je huid verlicht en de crème je huid egaliseert. Je huid krijgt zo een flinke, altijd welverdiende, boost. Dit is al na een aantal keren gebruik goed merkbaar. We hebben crèmes onder eigen label voor elke huidtype. 

 

Voordelen kamelenmelk:

  • Regeneratie van de huid 
  • Sterke hydratatie 
  • Egalisatie van de huid 
  • Het geeft je huid een oppepper 

 

terug naar overzicht
Bekijk onze behandelingen behandelingen