over Balneae

Berrit Broere

Berrit Broere

Eigenaresse / Kapster

Sinds 12 jaar heb ik B’Challenge, een exclusieve kapperszaak in Prinsenbeek. In 2014 realiseerde ik daarnaast mijn lang gekoesterde droom. Geïnspireerd door mijn reizen in het verre Oosten en mijn bezoeken aan “echte hammams” wilde ik deze ervaringen delen met jullie en opende ik een eigen hammam in Prinsenbeek.

 

Als echte ondernemer wilde ik de hammam combineren met mijn andere professionele kwaliteiten. Daarom betrok ik er een ervaren schoonheidsspecialiste en manicure bij en de medewerkers van mijn kapperszaak B’Challenge. Door dit team word je als gast van top tot teen verwend. Zowel je lichaam, je gezicht, handen, voeten en je haar kun je laten verzorgen bij ons. Een unieke formule voor Nederland die zowel je innerlijke als uiterlijke schoonheid laat zien. Door de combinatie van exclusieve behandelingen met natuurlijke producten ervaar je een energie boost voor lichaam en geest.

 

In 2021 werd het oude pand te klein. Ik kon mijn nieuwe ideeën hier niet meer gerealiseerd krijgen en ik besloot een ander pand te zoeken. Daarmee werd het huidige pand op de Markt nummer 13 een feit. Ook besloot ik om de naam te wijzigen in Balneae Beauty & Mind. Deze naam staat voor de B van Berrit, voor Badhuis in het Latijn en voor de Beauty behandelingen die je bij Balneae allemaal kunt krijgen. Verder zijn onze klanten van mening dat als ze bij ons zijn geweest ze niet loom, maar juist energiek naar huis gaan. Ze hebben een echte energie boost opgedaan voor hun mind. Balneae is een hammam geworden gebaseerd op eeuwenoude tradities en door de combinaties van andere behandelingen voor je body, face & hair een unieke beleving met een Oosterse tintje.

Maak kennis met ons team
Célina

Célina

Dagelijkse leiding en kapster

Célina heeft de dagelijkse leiding over Balneae. Haar professie en passie liggen in het kappersvak. Je zult bij haar dan ook nog gewoon een afspraak kunnen maken om je haar te laten doen.

Kelsey

Kelsey

Kapster

Kelsey heeft een uitstekende reputatie binnen het kappersvak. Daarnaast houdt zij zich bezig met alle pr-activiteiten voor zowel de kapsalon als de hammam. Een dame waar je rust vindt, die goed kan luisteren en kappersvakwerk aflevert.

Julia

Julia

Schoonheidsspecialiste

Julia is eerder dit jaar bij ons begonnen voor haar eindstage en stond al direct in ons midden. Een vrolijke dame met passie voor haar vak. Al gelijk merkbaar dat ze kritisch is op haar eigen werk waardoor ze alleen het beste wilt leveren, ook het luisteren naar de gasten bezit ze van nature. Nu is ze bij ons werkzaam als schoonheidsspecialiste.

Dylan

Dylan

Kapper

Dylan is allround op het gebied van kleur en knip technieken. Perfectionisme is één van zijn goede eigenschappen.

Wij verwelkomen u graag
om de Oosterse beleving te ervaren
Huisregels
  • Er zijn kluisjes aanwezig om je persoonlijke eigendommen in op te bergen. Balneae Beauty and Mind stelt zich niet aansprakelijk voor verloren voorwerpen of beschadigingen aan je eigendommen.
  • Het is verboden om eigendommen van Balneae Beauty and Mind mee te nemen buiten onze locatie.
  • Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet toegestaan de hammam ruimte met buitenschoenen te betreden. We hebben voor iedere bezoeker aan onze hammam slippers klaar staan.
  • Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet toegestaan je in onze hammam ruimte of douchecabine te scheren.
  • Bezoekers met een besmettelijke huidaandoening kunnen wij in verband met de hygiëne niet toelaten.
  • Erotische handelingen zijn niet toegestaan.
  • Tijdens een behandeling/massage is het verplicht badkleding of ondergoed te dragen.
  • Voor de behandeling is het verplicht bad- of bodyproducten van de huid te spoelen.
  • De stoomcabine dient na gebruik gesloten te worden.
  • Bezoekers die zich niet aan onze huisregels houden, moeten wij helaas de toegang ontzeggen.